Редактор: e-mail: Кадър: БТВЧовек, който е имал контакти със заразен с коронавирус,

...
Редактор: e-mail: Кадър: БТВЧовек, който е имал контакти със заразен с коронавирус,
Коментари Харесай

Д-р Кунчев: Контактен на заразен с коронавирус да изчака пет дни, преди да си направи тест

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: БТВ

Човек, който е имал контакти със инфектиран с ковид, в случай че желае да е сигурен, най-добре е да изчака и да си направи тест след четвъртия, петия ден. Ако направи на първия ден и излезе негативен, считат, че са обезпечени за един месец напред, което е тотално погрешно.

Това сподели в „ Лице в лице ” по БТВ основният държавен здравен контрольор доктор Ангел Кунчев.

В България продължаваме да лекуваме инфектираните с ремдесивир. Лекарство, което внасяме. Досега имахме няколко дарения от 2500 флакона, защото цената на един флакон е 700 лв.. За всеки, който има потребност, е на разположение. Във всички лечебни заведения има флакони, къде 10, къде 20, къде 50, според от размера. Всеки, който се нуждае, може да го получи. С много положителни данни е, не е панацея, само че в точния момент признато, то е антивирусно средство и доста лимитира размножаването на вируса, добави доктор Кунчев.

По-скъпо е от хлорокина. Президентът Тръмп се излекува с него, само че той одобри пробен коктейл от антитела. Наруши разпоредбите, само че има такова предписание - отвън разпоредбите със единодушие на болния, пробно се ползват някои нови средства, при него е приложено, сподели още доктор Ангел Кунчев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР